Anorektikernas julafton

I morgon är det 3 timmar för Hisingens Cykelklubb som gäller igen. Första och sista timmen är klar...utmaningen är nu att sätta ihop en andratimme som håller energinivån uppe. Det kommer att bli hårdrockstema i alla fall...lättkäkad sådan.

I går hade jag en av årets grymmaste träningsdagar...2300 meter morgonträning i Valhalla med stressade startider, lunchpass på gymet med bara överkropp (..inte bar överkropp - kanske till sommaren, dock ***LOL***) och sedan min underbara löp/spinn-kombo. Sprang från Kungstorget via Chalmers-Wavrinskys plats-Sahlgrenska-Toltorpsdalen-Åby-Ekland-Frölunda smedja-Gymnasium. Första 10k på 44 minuter inkl Aschebergsbacken och Toltorpsacken med bekväm känsla. Gutt, som de säger i Kalmar. Totalt 1,25 mil innan Anettes intervallpass på Gymnasium.

I soffan hemma efter 1/2 flaska bubblande Chapel Hill krampade höger vad ihop fullständigt...

23.55 - nu är 2:a timmen klar...7 st 3.30-intervaller med 2 minuter vila mellan. Vi kör alla sju till samma låt...antingen blir det katastrof eller så blir det enormt energigivande...får se vilket och beroende på utfall så kommer låtlistan att hamna här på bloggen...

Go´natt

Kommentarer

  1. Kul att se din blogg, kör hårt, själv brottas jag lite med mina hälsenor som dock är på bättringsvägen så det blir nog lite lopp även i sommar.

    SvaraRadera
  2. ...ja, här är det full satsning...jobbar hårt med löpningen och ett av säsongens mål är sub 9.30...och en plats i Clearwater i H35...

    Hoppas dina hälsenor "läker"...provat Yoga?
    /L

    SvaraRadera
  3. Och när får vi in en tid på 2000 m rodd då?
    glenndahl.blogspot.com

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

När är bra gott nog?

Whines2Whales 2018

Jag köpte en lott...