West Coast Triathlon Camp Tylösand 25-27/5 2012

West Coast Triathlon Camp, Tylösand 25-27/5 2012

Torsdag 24/5

Avlämning av packning på Tyska gatan 6 för transport till Tylösand sker under fredagen mellan 18:00—21:00.


Fredag 25/5

Efter samling 07:15 vid köpcentrum 421’s östra entré i Högsbo startar vi gemensamt för cykling söderut 07:30. Minst en fartgrupp är ledarledd och har som mål att snitta runt 25-26 km/h på den kortare av de två banalternativen. I övrigt gäller fri fart och fri gruppering enligt deltagarnas eget ansvar. Som deltagare är du självklart angelägen om att hjälpa dina kamrater att få en angenäm resa ner till Tylösand. Pit-stop sker hos Cykelmagneten i Falkenberg för påfyllnad av energi, vätska och reservdelar. Lunch finns vid ankomst.

Långa banan: http://www.bikeroutetoaster.com/Course.aspx?course=124210

Korta banan: http://www.bikeroutetoaster.com/Course.aspx?course=124206

Efter lunch och återhämtning fincyklar vi till Halmstads fantastiska anläggning ”Simstadion” där Peter ”Pedda” Pettersson (OS 1972) coachar oss genom helgens första simpass i bassäng.


Lördag 26/5

Lördagen startar med frukost och löpskolning under ledning av Markus Stålbom. Efter lunch cyklar vi till simstadion där Pedda kör ytterligare ett bassängpass med oss. På eftermiddagen tar jag hela gänget på en härlig cykelrunda i Susanne Ljungskogs träningsbackar. Kvällspasset är en njutbar Öppetvatten-session runt Tyludden och dagens avslutas med en massa mental inspiration förmedlad av Margareta Hultman.


Söndag 27/5

Efter tidig väckning drar vi på oss dräkterna för ett sista simpass i havet. Efter frukost, packning och städning lastar vi bagaget och cyklar hem till Göteborg.


Pris: 2500 SEK


I priset ingår:

2 middagar med dessert, 2 luncher, 2 frukostar, måltidsdryck

Diverse mellanmål/frukt/snacks

Logi, 2 nätter med delad dusch och WC, tvätt- och torkmöjligheter finns

Välfylld Goodiebag från Sailfish, Triathleten.se och Enervit

Refueling hos Cykelmagneten i Falkenberg

Kvalificerad simcoachning av Peter ”Pedda” Pettersson

Löpteknikträning med Markus Stålbom

Inspirationsföreläsning med Margareta Hultman

2 x Entré och banhyra, Simstadion

Bagagetransport Göteborg—Tylösand ToR

Eventuell klädtransport mellan de olika träningspassen

Låst cykelförvaring


Övrigt:

Självklart deltar du i de aktiviteter som passar dig och din förmåga. För ett effektivt läger bör du ha god erfarenhet av distansträning och du bör ha haft en effektiv försäsong. För allas säkerhet är det viktigt att du är van vid att cykla längre (>150 km) distanser både ensam och i klunga där du dessutom känner dig trygg med farter som ibland når en bra bit över 30 km/h. Deltagande sker på egen risk.


Anmälan och betalning:

Anmäl dig genom att skicka ett mail till lars.rosencrantz@ismseat.se eller på telefon 0708-62 63 00 senast 2012-05-01. Betalning av lägret sker genom överföring av lägeravgiften om 2500 SEK till kontonummer som du får i samband med anmälan. Avbokning senare än 2012-05-10 ger halva anmälningsavgiften åter. Antalet platser är begränsat.


Frågor och funderingar:

Kontakta Lars Rosencrantzlars.rosencrantz@ismseat.se eller 0708-62 63 00.



VARMT VÄLKOMMEN!!!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

När är bra gott nog?

Whines2Whales 2018

Jag köpte en lott...