Egotripp


Yes, vårens egotripp är bokad! Med träningslägret i våras på Mallorca fortfarande i minnet känns det gött i kroppen att nu ha bokat Campmallorca 2010. Det är en egotripp utan dess like...10 dagar med bara äta, träna och sova - och i hur stor dos som helst. I den mån det behövs finns också tid för toalettbesök men med ett sällan skådat energiuttag så blir de besöken mindre frekventa. Nog om det...
På Mallorca börjar dagen med simcoachning av Micke Rosen i 25:an på hotellets solgård. En morgon i påskas var det 4 grader i luften när vi hoppade i den 25-gradiga poolen. 90 minuter senare sätter man sig vid en välfylld frukostbuffé och bara ger sig hän...en stunds sova på maten och sen i cykelkläderna. Till påsk blir det till att packa med långbent och långärmat... Att Mallorca är en fantastisk partyö har väl undgått få och att det är en minst lika fantastisk cykelö har definitivt inte undgått tyskarna. De kommer gärna med cykelkorg på cykeln. Italienarna kör helst utan hjälm och spanjorerna själva kör Fiat Panda och skakar på huvudet åt oss cyklister.
Väl tillbaka på hotellet väntar en grym middagsbuffé och enda tillfället då en kall öl smakar bättre är på Hotell Blue Peter efter en dags windsurfande på Sunset eller i Big bay.

På Mallorca i år kommer fokus ligga på att få igång cykelbenen odentligt och det genom distansträning i bergen. Simträningen skall boostas och jag räknar med att få en rejäl injektion av löpning också.

Förväntningarna på 2010 är stora - Göteborgsvarvet, Vättern, 1/2-ironman i Schweiz och Järnmannen i Kalmar för att nämna några tävlingar där jag skall göra resultat...förutom att få en graverad platta till på vandringspriset i Svenska Cupen såklart...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

När är bra gott nog?

Whines2Whales 2018

Jag köpte en lott...