West Coast Training Camp 2011

Följ med på en oförglömlig träningshelg i underbara Tylösand!

Årets West Coast Triathlon Camp fokuserar på distansträning och går av stapeln i underbar träningsmiljö och innehåller massor av likasinnade atleter, välplanerad träning, god mat, trevligt umgänge, noga utvald inspiration och andra härliga upplevelser.

Sista chansen att trycka rejält med distans innan tävlingssäsongen drar igång!

Vårt Base Camp är Livräddarstationen precis innanför sanddynerna på Tylösands 5 km långa sandstrand. Under juni, juli och augusti är Livräddarstationen hem för alla de som bevakar stranden och håller uppsikt över de tiotusentals semesterfirare som njuter av solen och de salta baden. Under vår träningshelg är anläggningen ett vattenhål för vila, umgänge, god mat och välbehövlig återhämtning.



Vi cyklar från Göteborg på fredag morgon och kör ett simpass på fredag kväll. Lördag förmiddag är det långpass löpning och eftermiddagen ägnar vi åt tempocykling och simning. Sista simpasset ligger på söndag morgon innan vi cyklar tillbaka.

Boende, baggetransport, alla måltider, mellanmål, entréer till simhallar, bussresor, banhyra...ja allt som behövs ingår i priset! dessutom får du en massa inspiration från härliga träningskompisar! Välkommen att höra av dig på lars@rnredufit.com för med info och anmälan!

Kommentarer

  1. Sugen blir man ju...
    Vad kostar kalaset?

    SvaraRadera
  2. Hej!

    dra mig ett mail så får du hela inbjudan med all info!
    /Lars

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

När är bra gott nog?

Whines2Whales 2018

Jag köpte en lott...